Snart sommerferie?

Dejlig. Så kan du bruge dine dage, som du vil!

Måske vil du hygge og slappe af derhjemme? Men det kan også blive for kedeligt i længden, hvis alle vennerne og veninderne er på Sommersjov. Det er også her, du kan finde nye venskaber, når I mødes på en bustur eller ved en af de andre spændende Sommersjovaktiviteter i Brøndby. Prisen for deltagelse på de forskellige ture og aktiviteter er helt vildt billig.

 

Køb dine billetter onliner »

Velkommen i Ungdomsskolen

 

 

Så tager vi igen hul på et nyt skoleår, og på denne tid får du som ung i Brøndby hvert år tilsendt et blad fra Ungdomsskolen. Det kan du bruge til at danne dig et overblik over alt det, du kan bruge os til. På den måde er alt som det plejer, men så alligevel ikke helt. I år har vi nemlig valgt at lave netop et blad til at læse i – og ikke et katalog til at bladre i.

 

Vi har også brugt 2015 på at blive klogere – klogere på hvad du forbinder med et godt fritidsliv, klogere på hvad den nye indretning af skoledagen har betydet for dig, og klogere på hvordan flest muligt kan få glæde af de mange muligheder, der er hos os.

 

Du har sikkert været med til at udfylde spørgeskemaet ’Unge og Fritid 2015’, og det sætter vi stor pris på. Det har nemlig gjort, at vi kan præsentere dig for en super sæson – både på holdene, i klubberne og ude i det fri, hvor du kan møde os på Naturskolen, i Sejlerhuset og i fuldt klatreudstyr på vægge og i træer.

 

På de kommende sider kan du læse en række spændende artikler om, hvordan andre unge som dig bruger deres fritid, deres by og deres ungdomsskole. Til gengæld har vi valgt at bruge lidt mindre plads på de lange beskrivelser af tilbuddene – dem har vi flyttet om på de bagerste sider. I midten af bladet er der en samlet oversigt over tilbuddene, som du kan tage ud og hænge op – eller bare vise dine forældre og sige ”hey, det hér har jeg tænkt mig at gå til hos Ungdomsskolen”.

 

Hvis du ikke allerede har tyvstartet og tilmeldt dig vores hold på facebook i løbet af sommeren, så er det nu vi har åbent for tilmeldinger på www.brondby-usk.dk. Og er der en hel masse, du gerne lige vil vide først, så læs videre i vores program, som du finder ved at trykke på billedet øverst eller under tilmelding , hvor vi svarer på en række af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.

 

Vi glæder os til at give dig muligheden for at prøve noget nyt, lære noget mere eller bare være en del af et godt fællesskab i Brøndby Ungdomsskole.

God læselyst

 

Troels Wassard Lund

Ungdomsskoleder

Brøndby Ungdomsskole

Horsedammen 42
2605 Brøndby

 

Åbent:

man-tors 8.30-15.00

tirs & ons dog til kl 17.00

Fredag 8.30-13.00

Tlf.: 4328 2910
ungdomsskolen@brondby.dk