Station Next - Filmvæksthuset

Mere information

Gå til film i ungdomsskolen - I samarbejde med Filmskolen Station Next

Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.

Ungdomsskolen har et samarbejde med Filmskolen Station Next og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion hvert år.

Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial biografen med 1002 inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og proffe filmfolk! 

Vi starter to nye hold, så du kan vælge at gå om mandagen eller tirsdage. Begge hold begynder med et introforløb enten lørdag eller søndag den 18. eller 19. september kl. 10.00 – 16.00. Ugen efter starter undervisningen, som hver gang er kl. 17.00 – 19.30.

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2021. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

 

Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 13. september eller tirsdag den 14. september kl. 17:00-18:30 på Filmskolen Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig et af informationsmøderne.

Tilmelding til informationsmødet: Infomøde-tilmelding

Læs mere og se nogle af elevernes produktioner: Klik her

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Station Next - Filmvæksthuset
Cosplay
Musical - Vi maler byen rød
Den lille madklub
Hvornår?

se beskrivelsen

Hvor?

Filmvæksthuset