Madrid og Barcelona

En fantastisk kulturrejse, som du betaler i rater, så du kan nå at sætte penge til side.

Mere information

Tag med en uge til Spanien, hvor vi starter i Madrid og slutter i Barcelona. To berømte, men meget forskellige byer – både når det gælder sprog, politik og kultur. Kultur er både kunst, arkitektur, mad og fodbold, og vi skal selvfølgelig opleve lidt af det hele.  Og så skal vi nyde det spanske forårsvejr i godt selskab. Turen var en kæmpe succes, da vi lavede den første gang her i 2019, så vi glæder os allerede helt vildt til at komme afsted igen.

De 5.000 kr. betales i rater og dækker fly til Madrid, fly hjem fra Barcelona, hostel i begge byer (ikke luksus men hyggeligt), transport med tog fra Madrid til Barcelona, samt adgang til de seværdigheder eller steder, som vi i Ungdomsskolen synes er vigtige, at vi i fællesskab får set/oplevet.

OBS! Da vi nået forbi fristen for 2. rate, vil der ved tilmeldingen blive trukket 2.000 kr. på betalingskortet.

Nærmere detaljer om afgangstider og overnatningssteder kommer snart.

Der kan også være ting, som nogle af jer selv får lyst til at opleve, men ligger uden for det fælles program. Dem skal I selv betale for, og I skal selv betale jeres måltider dernede. Men det kan gøres rimelig billigt, regn med 120-150 kr. om dagen.
Vi er 4 nætter i Madrid og 3 nætter i Barcelona.
Husk, at når vi har fyldt turen, så indkalder vi til to planlægningsmøder, hvor der i høj grad er mulighed for, at I selv kommer med inputs til, hvad I gerne vil nå at opleve, når vi er afsted. 

 

 

 

 

 

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris 5.000 kr., der betales som et depositum på 1.000 kr. ved tilmelding - og derefter rater á 1.000 kr., der trækkes fra det benyttede betalingskort den første dag i november - februar.
Andre muligheder Autoværksted
Byggeri
Cosplay
Fælleselevråd 2019