Rullefabrikken

Brøndby Rulleskøjteklub

Mere information

Kom og prøv at stå på rulleskøjter med en dygtig instruktør. Børn lærer meget gennem leg, så vi leger os gennem træningen, hvor vi lærer at holde ballancen, hoppe, stoppe og køre hurtigt på rulleskøjterne. Vi har rulleskøjter og sikkerhedsudstyr, men du kan også medbringe dit eget. Vi giver frugt og saft.

Tilmedling med oplysning om navn, alder, skostørrelse til maria@rullefabrikken.dk eller på telefon 61698142 senest 28. juli.

” I fællesskab, sammenhold og hyggens tegn, kan I også stille op i rundboldturneringen som familie-, forenings-, virksomheds- eller gadehold og være med i kampen om æren og pokalen som lokale mestre i rundbold 2021. Rundboldsturnering foregår på boldbanen bag Nørregaard fra kl. 11.00 - 16.00
På asfalten parallelt med boldbanen kan du også møde Rullefabrikken – Brøndbys Rulleskøjteklub, hvor I kan bruge tiden før og efter det har været jeres tid til at spille rundbold, på at prøve den sjove sport rullehockey!

Rullefabrikken vil have låneudstyr til rådighed men tag gerne med hvad I har af cykelhjelme/ albuebeskyttere/ knæbeskyttere.

TILMELDING TIL RUNDBOLD

Hvert hold består af 10 spiller, hvoraf 5 skal være børn under 14 år.

I kan tilmelde jer som familie, forening, gade eller virksomhedshold.

I kan tilmelde jer ved at sende en mail til kontra@outlook.dk eller ved at kontakte Hajg på FB eller tlf.: 27 58 00 87 senest fredag den 30. juli kl. 20:00.”

Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart onsdag 04. aug 2021 kl. 12:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Gratis, men kræver tilmelding på mail eller telefon
Andre muligheder Sommermusikskole
Rullefabrikken
Ugedage onsdag, torsdag, fredag
Hvornår?

Afholdes første gang onsdag 4. aug kl. 12:00-14:00

Se hele lektionsplanen her

Hvor?

Nørregaard Horsedammen