4328 2910 dagligt kl. 8.30-15 // ungdomsskolen@brondby.dk

Station Next - Filmuddannelse for unge

Kunst og Kreativitet

Tid og sted
se beskrivelsen
Aldersgrænse
Fra 13 år og 11 måneder til og med 17 år
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

På Station Next i Avedøre er der fire Filmvæksthushold:

Roden 1
Mødedag: Mandage kl. 17:00 - 19:30

Roden 2
Mødedag: Tirsdage kl. 17:00 - 19:30

Stammen
Mødedag: Mandage kl. 17:00 - 19:30

Toppen
Mødedag: Onsdage kl. 17:00 - 19:30

Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.

Ungdomsskolen har et samarbejde med Filmskolen Station Next og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion hvert år.

Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial biografen med 1002 inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og proffe filmfolk! 

Undervisningen starter i sidste uge af september.

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2022. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 12. september eller tirsdag den 13. september kl. 17:00-18:30 på Filmskolen Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig et af informationsmøderne.

Tilmelding til informationsmødet: Infomøde-tilmelding

Læs mere og se nogle af elevernes produktioner: Klik her


Andre hold i samme kategori