4328 3925, 4328 2182 og 4328 2910 dagligt kl. 9-13 // sommersjov@brondby.dk

Til Spanien og tilbage igen

Alt det andet (rejser, beviser, valgfag)

Tid og sted
D. 2-9 juli (Vi tager til Spanien)
D. 30 juli – 6 august (De spanske unge kommer til Danmark)
Pris
3500 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Bienvenida a España: Til Spanien og tilbage igen

Sæt kryds i kalenderen:                    

  D. 2-9 juli (Vi tager til Spanien)
  D. 30 juli – 6 august (De spanske unge kommer til Danmark)

Udvid din horisont: Drømmer du om at bruge din sommer på at få venner for livet, mæske dig i tapas og paella, bruge eftermiddage ved poolen og styrke dit spanske eller engelske, så skal du da tage med os på udveksling i Spanien til sommer.
Som deltager i denne udveksling vil du ikke blot lære sprog, men også få en dybere forståelse for (ungdoms)kulturen i Spanien, deres traditioner og værdier. Du vil udvikle sociale og faglige kompetencer og få oplevelser du aldrig vil glemme.

Indhold: Først går turen til Seseña, en by lidt uden for Madrid. Her skal vi bo hos lokale unge og deres familier.
På ungehuset i byen vil der være planlagt forskellige aktiviteter med fokus på gruppearbejde. Derudover skal vi ud og opleve større byer i omegnen som Madrid eller Toledo. Grundet de varme somre er det normalt at bruge eftermiddagene ved de lokale pools i byen og der vil derfor også være mulighed for at komme ud at svømme.

Senere kommer de spanske unge til Danmark, og skal bo hos os i en uge. Vi skal på forhånd sammen finde ud af, hvad denne uge skal byde på - det kunne f.eks. være en tur til Ungdomsøen, sightseeing i København og teambuilding aktiviteter i et af ungehusene.
Udvekslingen går altså begge veje, og er en unik mulighed for at få venner for livet.


Udbytte: Udover at lære om den spanske kultur og udvide dit spanske ordforråd vil du lære en masse om gruppearbejde og at samarbejde på tværs af kulturer og sprog. Du vil være med til at arrangere en uges aktiviteter i Danmark. Og du vil få oplevelsen af at bo lokalt i Spanien og ikke mindst prøve enten, hvordan det er selv at have nogen boende ( 1 eller 2 unge ) eller at være en del af en fantastisk lejrskolestemning med overnatning i et af ungehusene. På denne måde vil du også blive mere bevidst omkring din egen kultur.


Der er kun 6 pladser, så skynd dig!

Det koster 3500 at deltage med transport, fly  & mad 


Andre hold i samme kategori