43282910 mandag til torsdag kl. 9-15, fredag kl. 9-13 // ungdomsskolen@brondby.dk

Drama

Valgfag - kun for BØ og BS

Tid og sted
Tirsdage kl. 14-16 på Brøndby Ungdoms- og Musikskole, Horsedammen 42
Aldersgrænse
Du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 9.
Antal ledige pladser
Tilmelding se beskrivelsen nedenfor

Beskrivelse

Du kan kontakte Ungdomsskolen, hvis du er nysgerrig og vil høre mere, men tilmeldinger sker via din egen skoles kontor. Kun for BØ og BS elever

På Brøndby Ungdoms- og Musikskole er det vores mål, at inspirere unge ved at give dem oplevelser der beriger og giver dem større selvbevidsthed, selvværd og selvtillid. På dette dramahold vil du opleve glæden ved teamwork og hvordan holdet kreativt og ansvarligt når et fællesmål, hvor hver deltager er vigtig. Du vil gennem forløbet erfare, at du har evner og styrker du måske ikke vidste at du havde og dermed udfolde et skjult potentiale – samtidig med at der vil være plads til også at have det sjovt. Du vil have indflydelse på indholdet af undervisningen og vil i forløbet blive mere bevidst om og oplært i hvordan en rolle kan spilles og hvordan den kan virke på en scene.

På holdet arbejder vi på, at udvikle deltagerne både fagligt og menneskeligt, i trygge og professionelle omgivelser. Dramaholdets grundlæggende værdier er livsglæde, lærdom, disciplin og samarbejde og disse elementer danner grobund for gode venskaber og dermed et godt sammenhold.

Forløbet afsluttes med en forestilling ultimo april 2024

Undervisning tirsdage kl. 14-16 på Ungdoms- og Musikskolen.

Lærer: Bolette Nørgaard Frederiksen

Antal elever: max 16


Andre hold i samme kategori