43282910 mandag til torsdag kl. 9-15, fredag kl. 9-13 // ungdomsskolen@brondby.dk

Beauty Camp

Event

Kalder alle piger - få den vildeste beauty oplevelse i 3 dage for 500 kr.

Tid og sted
Efterårsferien - d. 16.-18. oktober 2023
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
500 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
10

Beskrivelse

Beauty Camp kun for piger i efterårsferien - d. 16.-18. oktober

Turen indeholder: transport, forplejning, skønheds tips og tricks, fede oplevelser og mange nye venskaber. Se detaljeret program og meget mere infomation her: Beauty Camp

Se video fra tidlige camp på youtube - tryk her


Beauty Camp er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine veninder på Midtjysk Efterskole. Campen er fyldt med lærerige workshops, fællesaktiviteter, underholdning og masser af hygge. Hele forløbet er med til at booste dit indre, så du kan shine på det ydre!

Fællesskab, sammenhold og empowerment
Vi har stor fokus på Beauty Camps tre kerneværdier - fællesskab, sammenhold og empowerment! Du vil møde en masse skønne unge fra hele Danmark og opleve et stærkt sammenhold og fællesskab på tværs. Vi har nemlig fyldt programmet med underholdning og sjove indslag, som Musik Quiz, Silent Disco, negleworkshop, danseworkshop og meget mere. Samtidig er der mulighed for at hygge i Thana’s Café, rundt på efterskolen eller bare på værelset med vennerne.
Beauty Camp er med til styrke dit empowerment gennem hele oplevelsen, hvor hver enkelt workshop og aktivitet er faciliteret af dygtige undervisere. Under hele turen vil en voksen fra Brøndby Ungdomsskole være tilstede. 

 


Andre hold i samme kategori