Sommersjov 43283925 mandag til onsdag kl. 10-13. // sommersjov@brondby.dk

Camp WAUW

Event

Kalder alle piger - få den vildeste WAUW oplevelse i 3 dage for 500 kr.

Tid og sted
Efterårsferien - d. 14.-16. oktober 2024
Aldersgrænse
Over 13 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7.
Pris
Turen koster 500 kr.
Antal ledige pladser
Der er 30 pladser tilbage.

Beskrivelse

Camp WAUW kun for piger i efterårsferien - d. 14.-16. oktober

Turen indeholder: transport, forplejning, skønheds tips og tricks, fede oplevelser og mange nye venskaber. Se mere info på http://www.campwauw.info

Se video fra tidlige camp på youtube - tryk her


Camp WAUW er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine veninder på Midtjysk Efterskole. Campen er fyldt med lærerige workshops, fællesaktiviteter, underholdning og masser af hygge. Hele forløbet er med til at booste dit indre, så du kan shine på det ydre!

Fællesskab, sammenhold og empowerment
Vi har stor fokus på Camp WAUW's tre kerneværdier - fællesskab, sammenhold og empowerment! Du vil møde en masse skønne unge fra hele Danmark og opleve et stærkt sammenhold og fællesskab på tværs. Vi har nemlig fyldt programmet med underholdning og sjove indslag, som Musik Quiz, Silent Disco, negleworkshop, danseworkshop og meget mere. Samtidig er der mulighed for at hygge i Thana’s Café, rundt på efterskolen eller bare på værelset med vennerne.
Camp WAUW er med til styrke dit empowerment gennem hele oplevelsen, hvor hver enkelt workshop og aktivitet er faciliteret af dygtige undervisere. Under hele turen vil en voksen fra Brøndby Ungdomsskole være tilstede. 

 


Andre hold i samme kategori