43282910 mandag til torsdag kl. 9-15, fredag kl. 9-13 // ungdomsskolen@brondby.dk

Station Next - Filmuddannelse for unge

Kunst og Kreativitet

Tid og sted
se beskrivelsen
Aldersgrænse
Fra 14 år til og med 17 år.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
5

Beskrivelse

Gå til film i Danmarks Ungdomsfilmskole – Station Next. I samarbejde med Brøndby Ungdomsskole

Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.

Ungdomsskolen har et samarbejde med Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole i Filmbyen i Hvidovre, og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en stor produktion hvert år.

Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial biografen med 1002 inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og proffe filmfolk!

Vi starter to nye hold, så du kan vælge at gå om mandagen eller onsdagen.

Mandagsholdet begynder 18/9 og onsdagsholdet den 20/9. Hver gang er kl. 17.00 – 19.30.

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2023. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 11. september eller tirsdag den 12. september kl. 17:00-18:30 på Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig ét af informationsmøderne.

Tilmelding til informationsmødet: Infomøde-tilmelding

Læs mere og se nogle af elevernes produktioner: Klik her


Andre hold i samme kategori