Om Brøndby Ungdoms- og Musikskole

Velkommen til dig, der kigger med. 

Her på siden kan du blive meget klogere på, hvordan din Ungdomsskole kan blive en del af din fritid – uanset om du går til en masse i forvejen, eller er på jagt efter nye interesser og aktiviteter.

Men hvis du alligevel synes, der mangler noget, så skriv eller ring til os. Vi kan få rigtig mange ting til at lykkes, når bare nogen har idéerne.

Vi glæder os til at se dig, til at give dig muligheden for at prøve noget nyt, lære noget mere og være en del af det fællesskab, vi kalder for Brøndby Ungdomsskole.

I Brøndby Ungdomsskole arbejder vi alle med det mål, at gribe undervisningen anderledes og kreativt an. Vores hold sammensættes med færre elever (ca. 12) og der er derfor bedre tid til den enkelte elev. Mens lærerne arbejder med faget, har de stor fokus på det sociale og fællesskabet i klassen. Dette fællesskab har mulighed for at udvikle sig yderligere i vores ungecafe, hvor rammerne er sat til et rigtigt godt ungemiljø, som støttes yderligere af skønne, positive og opmærksomme voksne, der igangsætter aktiviteter, som de unge efterspørger. Der spilles bold og andet i hallen, bages kage i køkkenet, laves smykker, syes nye designs – eller hvad de nysgerrige unge og kreative voksne nu finder på.

Du kan læse mere om organisationens øvrige tilbud her:

Brøndby Musikskole

Brøndby Naturskole

Middelalderlandsbyen

Sejlerhuset

Klubberne